Vége az első HUFOT -nak (képek)

2009.10.05. 08:54 - hztamas

Hát igen, tegnap befejeződött a HUFOT. Létrehoztunk egy új dolgot, ami eddig még nem volt, elindítva evvel egy folyamatot, ami remélhetőleg egy növekvő áramlattá válik és sok fiatalnak ad lehetőséget és segítsétet, hogy tegyen a világért, amelyben él és kapcsolatba kerüljön önmaga legjobb részeivel.

Befejeződtek a műhelyek munkái. Az antidiszkriminációról, meg a hajléktalanságról esetleg írhatnának azok, akik ott voltak.

A Béke és leszerelés asztal 2 napja során sikerült kicsit elmélyednünk a témában, mind társadalmi, mind személyes szinten. Néztünk videókat és csináltunk vezetett élményt, meg más személyes munkát is, ami azt segítette, hogy belsőleg kapcsolatba tudjunk kerülni a nukleáris témával. Mindez segített tisztázni a résztvevőknek, hogy ki akar és ki nem foglalkozni evvel a témával és elindított ötleteket a hogyanra.

Elsősorban a nemsokára kezdődő kis menetek mozgatták meg a fantáziánkat. Ezek október és november között lesznek megrendezve a Világ Körüli Menet kapcsán. Bizonyos napokhoz kapcsoltan, például afgán háború kitörésének napja, Martin Luther King békelnobeldíjat kapott, Szegénység elleni világnap... vonolunk a Clark Ádám térről egy az adott nappal kapcsolatba hozható helyszínhez. Közben szórólapozunk, beszélünk a Menetről az emberekkel, színesek és vidámak leszünk, csinálunk videót, meghívjuk a médiát. Erre mindannyian úgy éreztük, hogy lehetne fiatalokat hívni.

Lesznek iskolai bemutatkozások a témában Johi, Levi iskolájában és Veszprémben biztos. Szó volt még iwiw meg egyátalán internetes kampányról, meg valamiféle szimbólum kitalálásáról (mint annak idején a kokárda a fidesznek, csak ez most összekapcsolna és nem szétválasztana), amit mindenki hord, aki egyetért.

Felkerültek újabb képek: http://picasaweb.google.com/hztamas/HUFOT20091004#

És neked milyen volt? Írj kommentben véleményt, élményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hufot.blog.hu/api/trackback/id/tr451428364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása